ESG
MILIEU, SOCIAAL, BESTUUR.

Ons doel is om “elke dag mobiliteitsoplossingen voor een betere planeet te creëren”. Het vat onze missie samen: leiding geven aan de transitie naar duurzame mobiliteit, via de financiële oplossingen van de Bank en het aanbod van mobiliteitsoplossingen van Drivalia.

Onze ESG-identiteit rust op vier pijlers: Duurzame Mobiliteit, Innovatie en Digitalisering, Mensen, Milieu. Ze vormen ons duurzaamheidskader en begeleiden onze processen bij het creëren van waarde voor onze belanghebbenden.

ONZE ESG-PIJLERS

Duurzame Mobiliteit is de innovatiemotor van ons bedrijfsmodel. Wij promoten innovatieve financiële oplossingen om duurzame mobiliteit voor alle klanten betaalbaar te maken. Samen met Drivalia stimuleren we de elektrische transitie door middel van flexibele mobiliteitsplannen en een elektrificatie strategie gericht op de ontwikkeling van een elektrische laadinfrastructuur in heel Europa.

Ons verantwoordelijk gedrag ten aanzien van het Milieu komt tot uiting in ons streven om onze CO2-voetafdruk te verkleinen, een volledig digitale bank te zijn en de transitie naar duurzamere mobiliteit voor onze klanten te vergemakkelijken.

Ons succes is gebaseerd op Mensen: onze medewerkers en onze klanten. Wij zorgen voor onze belangrijkste stakeholders, de medewerkers, en investeren in hen om een ​​goede balans tussen werk en privéleven te garanderen. Tegelijkertijd zijn we vertrouwde partners voor onze klanten, waarbij hun behoeften centraal staan.

Wij zijn een innovatieve en digitale bank. Door Innovatie en Digitalisering zorgen wij voor maximale toegankelijkheid en transparantie van onze dienstverlening.