Auto
Auto

Auto

U bent op zoek naar een nieuwe auto en u wilt deze graag financieren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste financieringsmogelijkheid.

Aflopend Krediet

Een aflopend krediet met vaste maandbedragen

Bij aflopend krediet leent u geld voor de aankoop van een nieuwe auto en u lost deze lening af in een door u gekozen looptijd. De maandelijkse bedragen blijven gedurende de gehele looptijd gelijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. De vaststelling van de looptijd en de hoogte van het te betalen maandbedrag wordt bepaald op basis van uw budget, de aanschafprijs van de auto en de looptijd.

Hoe werkt het?

Kies bij uw dealer uw nieuwe of gebruikte auto uit en bepaal de gewenste looptijd van de lening. Wanneer u een auto inruilt of een aanbetaling doet, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aanschafprijs van de auto. Het nog te betalen bedrag en de rente betaalt u in vaste maandbedragen terug gedurende de looptijd van de lening.

Voordelen Aflopend krediet

  • u bent direct economisch eigenaar van de auto
  • vast gefinancierd bedrag
  • vaste rente en vaste maandbedragen gedurende de looptijd
  • scherpe maandtarieven
Uitgestelde betaling

Rijd nu, betaal later

Bij een uitgestelde betaling leent u een bedrag waarmee de auto gedeeltelijk of helemaal wordt gefinancierd. U betaalt het geleende bedrag later, aan het einde van het contract, in een keer terug. Deze vorm van financiering heeft als voornaamste voordeel dat u geen verplichte maandelijkse betalingen heeft.