Auto
Auto

Auto

U bent een zakelijke klant en zoekt naar mogelijkheden om uw nieuwe of gebruikte auto te financieren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste financieringsmogelijkheid.

Financial Lease

Een betaalplan met vaste maandbedragen

Wij financieren de aankoop van uw nieuwe auto met de door u gekozen looptijd, met een vast en gelijkblijvend maandbedrag. De hoogte van het te financieren bedrag en de looptijd van de financiering wordt afgestemd op uw budget en op de aanschafprijs van de nieuwe auto. U wordt direct economisch eigenaar van de auto en activeert deze op uw balans.

Hoe werkt het?

Kies uw auto en bepaal de door uw gewenste looptijd. De eventuele aanbetaling en/of inruilwaarde van de huidige auto wordt in mindering gebracht op de aanschafprijs van de nieuwe auto. Het restantbedrag en de rente betaalt u terug gedurende de gekozen looptijd.

Voordelen FINANCIAL LEASE

  • u wordt direct economisch eigenaar van de auto
  • geen beslag op werkkapitaal
  • vaste rente en dat gedurende de hele looptijd van het contract
  • vaste maandbedragen en fiscale afschrijving
Uitgestelde betaling

Rijd nu, betaal later

Bij een uitgestelde betaling leent u een bedrag waarmee de auto gedeeltelijk of helemaal wordt gefinancierd. U betaalt het geleende bedrag later, aan het einde van het contract, in een keer terug. Deze vorm van financiering heeft als voornaamste voordeel dat u geen verplichte maandelijkse betalingen heeft.