Over ons

CA Auto Bank is dé digitale bank gespecialiseerd in duurzame mobiliteit. Operationeel in 18 landen combineren we een breed scala aan financierings-, huur- en mobiliteitsdiensten met innovatieve en flexibele financiële producten.

Wij combineren een eeuw aan ervaring en succes met de kracht en de drijvende visie van de Crédit Agricole Consumer Finance Group. Onze combinatie van traditie en innovatie stelt ons in staat ambitieuze doelstellingen na te streven: om een van de belangrijkste onafhankelijke spelers worden op het gebied van auto-, huur- en mobiliteitsfinanciering. Ons bereik strekt zich uit tot elke sector, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen, maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit.

Onze reis begon in 1925. Sindsdien zijn we blijven groeien en hebben we onze internationale aanwezigheid en ons diensten- en productaanbod uitgebreid. Vandaag stellen wij een diepgaande sectorexpertise ten dienste van talrijke prestigieuze automerken, dankzij de lange reis die ons in 17 Europese landen en Marokko operationeel heeft gebracht. Dankzij onze ervaring als FCA Bank en de solide aanwezigheid van de groep Crédit Agricole Consumer Finance, onze aandeelhouder, hebben wij ons kunnen ontwikkelen. Het doel is om ons te vestigen als een van de belangrijkste onafhankelijke spelers in de autofinancieringssector, met een beoogde uitstaande portefeuille van 10 miljard euro tegen 2026.