Aankondiging samenwerking CA Auto Bank en AEC Group

NEWS

CA Auto Bank en AEC Group, samen met haar dochterondernemingen AEC (officiële
importeur van Dodge & RAM) en AECSV (officiële importeur van Cadillac, Chevrolet en
GMC), kondigen een nieuwe overeenkomst voor financiële dienstverlening aan voor de Benelux, Denemarken en Italië. Op grond van deze strategische samenwerking gaat de Bank, een dochter van Crédit Agricole Consumer Finance, financieringsoplossingen bieden aan de meer dan 150 dealers en de eindafnemers van AEC en AECSV, twee dochterondernemingen van AEC Group.

De overeenkomst, die geldt voor de Benelux, Denemarken en Italië, beslaat alle modellen van de merken Dodge en RAM die door AEC in de markt worden gezet, waaronder de Dodge Charger, de Hellcat, de Durango en de RAM 1500. Daarnaast omvat het voertuigen met verbrandingsmotoren van GM’s merken Cadillac, Chevrolet en GMC, die als nicheportefeuille door AECSV in Noord-Amerika worden ingekocht, en die onlangs door AECSV in de markt zijn gezet; dat betreft onder meer modellen uit het hoogste segment, zoals de Cadillac Escalade, de XT6, de Chevrolet Silverado, de Tahoe, de Suburban, en de GMC Sierra.

CA Auto Bank gaat de dochterondernemingen van AEC Group bijstand verlenen met haar brede assortiment aan innovatieve en flexibele financieringsoplossingen, variërend van leningen met termijnbetalingen tot leaseconstructies; die zijn ontwikkeld zodat de voertuigen van de merken Dodge en RAM, en een deel van de modellen van Cadillac, Chevrolet en GMC, bereikbaar worden voor meer mensen.

De samenwerking strekt zich mede uit tot het afsluiten van verzekeringen en verhuurregelingen via Drivalia, het mobiliteitsbedrijf van CA Auto Bank Group, dat diensten verleent op het gebied van kort- en langlopende autoverhuur, autoabonnementen, deelauto’s en mobiliteit op afroep.

*CA Auto Bank is een universele bank en een dochteronderneming van Crédit Agricole Consumer Finance die opereert als een onafhankelijke, multi-merk speler in de sectoren voertuigfinanciering, leasing en mobiliteit. CA Auto Bank biedt een uitgebreid aanbod van financiële en mobiliteitsproducten, evenals verzekeringsdiensten. De krediet-, leasing-, verhuur- en mobiliteitsfinancieringsprogramma’s die worden aangeboden door CA Auto Bank zijn specifiek ontworpen voor verkoopnetwerken, particuliere klanten en bedrijfsvloten. CA Auto Bank is aanwezig in 18 Europese landen (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk) en in Marokko, rechtstreeks of via filialen, met in totaal meer dan 1.900 medewerkers. Op 30 juni 2023 bedroegen de uitstaande bedragen van de bank €24,7 miljard.

Voor meer informatie: www.ca-autobank.com.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail