Drivalia en NIO tekenen een partnerschap in Nederland om flexibele mobiliteitsoplossingen aanbieden

NEWS
  • Het partnership met NIO, al actief met CA Auto Finance voor het verstrekken van retailfinancieringen, is uitgebreid naar Drivalia, het verhuur-, leasing- en mobiliteitsbedrijf van de CA Auto Bank Group.
  • De overeenkomst omvat alle NIO-modellen, variërend van de luxueuze EL6 SUV
    tot de krachtige ET7 Sedan.

Sinds 2023 is CA Auto Finance Nederland een samenwerking aangegaan met NIO, een toonaangevend bedrijf in de markt voor premium slimme elektrische voertuigen, dat retailfinanciering aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

De samenwerking is recentelijk uitgebreid naar Drivalia, het verhuur-, leasing- en mobiliteitsbedrijf van de CA Auto Bank Group.

In het kader van de overeenkomst zal Drivalia NIO ondersteunen bij het aanbieden van flexibele mobiliteitsoplossingen om de toegang tot de premium voertuigen uit de NIO-opstelling te vergemakkelijken. De overeenkomst omvat alle NIO-modellen, variërend van de luxueuze EL6 SUV tot de krachtige ET7 Sedan, met een strak ontwerp en geavanceerde functies.

Samen zetten Drivalia en NIO zich in voor het bevorderen van een milieuvriendelijkere toekomst.

Deze strategische alliantie vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal en bevestigt de missie van de bedrijven om duurzame en innovatieve veranderingen te stimuleren.

Ik ben trots en blij om te zien dat onze succesvolle samenwerking met NIO zich inmiddels verder uitbreidt,” zei Geert Venhuizen, Director Sales, Marketing & Digital CA Auto Finance. “Sinds ruim een jaar bieden wij financiering aan de particuliere en zakelijke klanten van NIO en breiden wij onze dienstverlening nu uit met het aanbieden van Drivalia-producten. Het was een groot genoegen om samen met het NIO-team dit mogelijk te maken!“.

Martijn Van Hoepen, Country Manager van Drivalia Nederland, voegt toe, “Drivalia Nederland is verheugd te kunnen aankondigen dat we onze krachten hebben gebundeld met NIO Nederland om het aanbieden van flexibele mobiliteitsoplossingen aan de eindklanten van NIO te ondersteunen. Ik ben erg onder de indruk van de algehele aanpak van NIO om de automotive markt te innoveren en met mobiliteitsoplossingen te komen die de klant en het milieu centraal stellen. Drivalia’s missie om groene mobiliteit voor iedereen beschikbaar te maken met innovatieve en duurzame producten sluit perfect aan bij de visie van NIO: ‘Blue Sky Coming’ voor een betere, positievere en duurzamere toekomst. Wij kijken uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking”.

Tristan Hamelink, Head of User Operations bij NIO, reflecteert op de samenwerking, “Na 1 jaar van samenwerken zijn we ontzettend tevreden dat we ons partnerschap met Drivalia hebben kunnen verlengen. Deze collaboratie benadrukt verder onze focus op het creëren van een gebruikersonderneming door onze gebruikers flexibele mobiliteitsoplossingen aan te bieden. Wij kijken uit naar nog vele jaren samenwerking!“.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail