DRIVALIA

NEWS

Het verhuur-, lease- en mobiliteitsbedrijf van de CA Auto Bank Group

Innovatie en allround mobiliteit: Drivalia, het verhuur-, leasing- en mobiliteitsbedrijf van de CA Auto Bank Group wil een van de topspelers zijn in de nieuwe mobiliteitssector in Europa.

Opgericht met als doel emissievrije en emissiearme voertuigen te democratiseren en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, biedt Drivalia een volledig assortiment mobiliteitsoplossingen voor particulieren en bedrijven van elke omvang. Deze oplossingen omvatten het delen van elektrische auto’s, auto-abonnementen en verhuur van verschillende looptijden.

Drivalia’s uitgebreide systeem van geïntegreerde mobiliteit, bekend als “Planet Mobility”, is gecentreerd rond de vier producten “Verhuur. Lease. Abonnement. Delen.” De plannen van het bedrijf geven prioriteit aan flexibiliteit, digitaal gemak en duurzaamheid.

Drivalia is momenteel actief in 7 Europese landen – Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland, Portugal, Denemarken en Griekenland – met meer dan 650 geëlektrificeerde Mobility Stores en 1.600 oplaadpunten. Drivalia is van plan om zijn internationale voetafdruk in de toekomst uit te breiden, aangezien het tegen 2026 in totaal 1.500 winkels en 3.500 oplaadpunten in heel Europa wil hebben.

Drivalia zet zich in voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor groene mobiliteit. Het bedrijf biedt een scala aan diensten aan, waaronder de CarCloud- en Be Free EVO-abonnementen, evenals de volledig elektrische autodeeldienst e-GO!. Drivalia is al actief in Turijn, Rome en Milaan.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail