Duurzame Mobiliteit

NEWS

Milieu, mensen, innovatie en digitalisering

Het doel van CA Auto Bank is om elke dag mobiliteitsoplossingen te creëren voor een betere planeet. Deze missie wordt gedreven door een diepe overtuiging van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. CA Auto Bank gelooft dat bedrijven verantwoordelijkheid moeten nemen voor de economische, ecologische en sociale gevolgen van hun activiteiten om blijvende en duurzame ontwikkeling te bevorderen.

Om deze missie te vervullen, heeft CA Auto Bank een bedrijfsstrategie en -reputatie ontwikkeld die wordt geleid door ESG-principes: milieu, maatschappij en bestuur. Het duurzaamheidskader van het bedrijf is opgebouwd rond de vier pijlers van duurzame mobiliteit, milieu, mensen en innovatie en digitalisering, die de interne en externe processen zullen sturen.

De bedrijfsstrategie van CA Auto Bank is geïnspireerd op ESG-principes – milieu, maatschappij en bestuur – en heeft tot doel de overgang naar duurzame mobiliteit te stimuleren door de toegang tot groene mobiliteit te democratiseren.

De bedrijfsactiviteiten van CA Auto Bank zijn gebaseerd op de principes van eerlijkheid, integriteit, redelijkheid, transparantie en onpartijdigheid. Deze waarden staan centraal in de bijna honderdjarige geschiedenis van de Groep en de inzet van al haar medewerkers, waardoor ze belangrijke doelen op het gebied van ecologische en sociale duurzaamheid kan bereiken.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail