Accounting Specialist

Wil jij werken voor prachtige automerken in een internationale organisatie? Ben je op zoek naar een afwisselende functie, waarin je medeverantwoordelijk bent voor het voeren van een tijdige, juiste en volledige grootboekadministratie? Ben jij cijfermatig ingesteld, servicegericht, heb je analytische skills en werk je secuur? Wees er snel bij, want wij zijn op zoek naar jou!


Functieomschrijving

In deze functie ben jij, samen met een collega, verantwoordelijk voor het bijhouden van een nauwkeurige boekhouding. Alle financiële transacties geïnitieerd op de verschillende afdelingen komen terecht bij de afdeling Finance. Je bent dus dagelijks bezig met het controleren en verwerken van alle inkoop en verkoopfacturen, het controleren en aansluiten van diverse grootboekrekeningen en het voorbereiden en verwerken van de betalingen. Verder draag je bij aan diverse (ad hoc) financiële rapportages. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Finance.


Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn per direct op zoek naar een sterke toevoeging aan ons Finance team, die zich herkent in dit profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding (met financieel administratieve achtergrond) met ruime werkervaring of een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur met een finance/accounting getinte richting)
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een administratieve functie en affiniteit met de automotive branche, ervaring in een soortgelijke functie is een pre
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt uitstekende administratieve vaardigheden, een goed cijfermatig gevoel en je werkt secuur
  • Je kunt goed overweg met Office met name MS Excel
  • Ervaring met Exact Globe is een pre
  • Je bent analytisch sterk, stressbestendig, flexibel en een teamplayer

 


Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele werkomgeving met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een sterke en sociale groep van professionals. Je verdient natuurlijk een marktconform salaris, een 13e maand en krijg je onder andere leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Verder faciliteren wij middelen om ook goed vanuit huis te kunnen werken (hybride werken).


Over CA Auto Finance

Onze ambitie is om een van de belangrijkste onafhankelijke spelers te worden op het gebied van auto-, huur- en mobiliteitsfinanciering. Ons bereik strekt uit tot elke sector, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen. Maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit. Findio is het consumentenmerk van CA Auto Finance.


Denk jij dat je dit alles in huis hebt, pak je kans en solliciteer!

Door een mail te sturen met jouw CV en motivatie naar hr.nl@ca-autobank.com. Heb je vragen overdeze vacature, dan kun je contact opnemen met Miriam Bel (HR Manager) via 06-34387048.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.