CREDIT MONITORing Specialist

Ben je op zoek naar een functie, waarin je je steentje kunt bijdragen aan risicobeheersing in de organisatie? Ben jij een kei in het vertalen van kredietrisico’s naar passend beleid en denk jij in oplossingen en niet in problemen? Ben je zelfstandig, proactief, pragmatisch en heb je analytische skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de credit guidelines van het hoofdkantoor naar lokaal credit beleid. Je zorgt ervoor dat het credit beleid altijd up-to-date is en ziet erop toe dat de operationele afdelingen ook werken volgens dit beleid. Ook zorg je ervoor dat beleidsaanpassingen op een goede manier in onze systemen geimplementeerd worden (uiteraard samen met IT) en dat de gebruikers daarover geinformeerd worden en getraind worden.
Ook ben je verantwoordelijk voor het monitoren van onze portefeuille, door de data te analyseren en op basis van jouw analyses het credit beleid aan te scherpen.
Vanuit jouw expertise ben je een sparring partner voor de creditmanager en kom je zelf met ideeen en initiatieven om beleid en processen nog verder te verbeteren.

Het Credit team bestaat op dit moment uit 4 professionals. Je rapporteert in deze functie aan de Deputy Credit Manager.

Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn per direct op zoek naar een sterke toevoeging aan ons Credit team, die zich herkent in dit profiel:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, opleidingsrichting economisch is een pre
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een KYC/risk/compliance gerelateerde functie of als kredietanalist- of acceptant
  • Je bent in het bezit van WFT Basis en Consumptief Krediet (inclusief bijbehorende PE- certificaten) of bent bereid deze op korte termijn te behalen
  • Je hebt affiniteit met de automotive branche, ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (inclusief de taalgebruik van het vakgebied)

 

Ook bezit je de volgende vaardigheden:

  • Je bent analytisch sterk en hebt een pragmatische manier van werken
  • Je werkt zelfstandig en toont initiatief
  • Je denkt niet in problemen maar vindt een oplossing voor iedere uitdaging

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele werkomgeving met mogelijkheden om jezelf professioneel verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een sterke en sociale groep van professionals. Je verdient natuurlijk een marktconform salaris, een 13e maand en krijg je onder andere leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Verder is het bij ons mogelijk om hybride te werken. Wij faciliteren dan ook middelen om ook goed vanuit huis te kunnen werken.

Over CA Auto Finance

CA Auto Finance Nederland is een toonaangevend financieringsbedrijf dat wordt erkend als een van de meest concurrerende en innovatieve dienstverleners in de automotive branche. Wij bevinden ons in diverse sectoren, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen. Maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit.

Denk jij dat je dit alles in huis hebt, pak je kans en solliciteer!

Door een mail te sturen met jouw CV en motivatie naar hr.nl@ca-autobank.com. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Miriam Bel (HR Manager) via 06-34387048.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.