Customer Care Specialist

Ben je op zoek naar een afwisselende functie, waarin je zowel contact hebt met onze dealers en klanten als verantwoordelijk bent voor het administratieve proces er omheen? Heb jij service hoog in het vaandel staan, ben je klantvriendelijk en cijfermatig ingesteld? Wees er snel bij, want wij zijn op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor dealers en klanten. Je geeft onze dealers support en zorgt ervoor dat opvolging gegeven wordt aan de door hen gestelde vragen, zowel per email als telefonisch. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, controleren, activeren, aanpassen en beeindigen van financieringsovereenkomsten. Verder zorg je ervoor dat alle benodigde documenten aanwezig zijn in het dossier en ben je verantwoordelijk voor de uitbetaling van de financieringen. Ook het verwerken van tussentijdse wijzigingen behoort tot je takenpakket.
Je rapporteert in deze functie aan de teamleider Customer Care.

 

Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn per direct op zoek naar een sterke toevoeging aan ons Customer Care team, die zich herkent in dit profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (met economische administratieve achtergrond) met enkele jaren werkervaring of een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur met een economisch getinte richting)
  • Je bent in het bezit van WFT Basis en Consumptief Krediet (inclusief bijbehorende PE-certificaten) of bent bereid deze op korte termijn te behalen
  • Je hebt affiniteit met de automotive branche, ervaring in een soortgelijke functie is een pre
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt uitstekende administratieve vaardigheden, een goed cijfermatig gevoel en je werkt secuur
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je kunt goed overweg met Office met name MS Excel
  • Ervaring met ons softwarepakket Miles is een pre

 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele werkomgeving met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een sterke en sociale groep van professionals. Je verdient natuurlijk een marktconform salaris, een 13e maand en krijg je onder andere leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Verder faciliteren wij middelen om ook goed vanuit huis te kunnen werken.

 

Over CA Auto Finance

Onze ambitie is om een van de belangrijkste onafhankelijke spelers te worden op het gebied van auto-, huur- en mobiliteitsfinanciering. Ons bereik strekt uit tot elke sector, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen. Maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit. Findio is het consumentenmerk van CA Auto Finance.
Het Customer Care team bestaat op dit moment uit 2 professionals die verantwoordelijk zijn voor de administratieve afhandeling en aankoop van onze financieringsovereenkomsten en het bieden van goede service aan zowel onze dealers als aan onze eindklanten.

 

Denk jij dat je dit alles in huis hebt, pak je kans en solliciteer!

Door een mail te sturen met jouw CV en motivatie naar hr.nl@ca-autobank.com. Heb je vragen overdeze vacature, dan kun je contact opnemen met Miriam Bel (HR Manager) via 06-34387048.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.