(Junior) Controller

Wil jij werken voor prachtige automerken in een internationale organisatie? Ben je op zoek naar een afwisselende functie, waarin je focus ligt bij business control, je fungeert als sparringpartner van het management en zorgt voor meer controle in de organisatie? Ben jij cijfermatig ingesteld, gestructureerd, proactief, ondernemend en heb je analytische skills? Wees er snel bij, want wij zijn op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je de adviseur en financieel specialist voor het management team. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, beantwoordt vragen, spart en denkt actief mee over hoe bedrijfsprocessen efficiënter en winstgevender gemaakt kunnen worden. Je bereidt de budgetten voor en analyseert en bespreekt de budgetvoorstellen met betrokken budgethouders. Verder ben je dagelijks bezig met het opstellen van analyses, het uitwerken en implementeren van business cases en het uitvoeren van interne analyses en controles onder meer gericht op kostbeheersing en budget. Ook ondersteun je jouw collega’s
bij de maandafsluitingen en het jaarrekeningtraject. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Finance.

 

Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn per direct op zoek naar een sterke toevoeging aan ons Finance team, die zich herkent in dit profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding (met finance of economische achtergrond)
  • Je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van financiële planning en/of analyse
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een specialist in Excel
  • Je hebt een uitstekend analytisch- en probleemoplossend vermogen en bent zelfsturend
  • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pre

 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele werkomgeving met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een sterke en sociale groep van professionals. Je verdient natuurlijk een marktconform salaris, een 13e maand en krijg je onder andere leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Verder faciliteren wij middelen om ook goed vanuit huis te kunnen werken (hybride werken).

 

Over CA Auto Finance

Onze ambitie is om een van de belangrijkste onafhankelijke spelers te worden op het gebied van auto-, huur- en mobiliteitsfinanciering. Ons bereik strekt uit tot elke sector, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen. Maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit. Findio is het consumentenmerk van CA Auto Finance.
Het Finance team bestaat uit 6 professionals die samen verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten binnen de Finance afdeling.

 

Denk jij dat je dit alles in huis hebt, pak je kans en solliciteer!

Door een mail te sturen met jouw CV en motivatie naar hr.nl@ca-autobank.com. Heb je vragen overdeze vacature, dan kun je contact opnemen met Miriam Bel (HR Manager) via 06-34387048.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.