underwriter

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het beoordelen van kredietaanvragen? Ben je zelfstandig, pragmatisch, oplossingsgericht en kun je cijfers lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

In deze functie is je hoofdtaak het beoordelen van kredietaanvragen B2B/zakelijk en B2C/particulier conform de richtlijnen en normen. In het kader van deze beoordeling wordt intensief samengewerkt met het dealernetwerk en (sales) collega’s binnen CA Auto Finance Nederland, waarbij ook product- en kredietadvies gegeven wordt aan dealers en klanten om tot maatwerkoplossingen te komen. Je bent dus het centrale aanspreekpunt met betrekking tot zakelijke en particuliere kredietaanvragen (en de beoordeling daarvan). Verder denk je bijvoorbeeld mee over process- en systeemverbeteringen en bereid je aanvragen voor die beoordeeld dienen te worden door de Local Credit Comittee.

Het Acceptatie team bestaat op dit moment uit 14 professionals. Je rapporteert in deze functie aan de Head of Underwriting.

Naar wie zijn wij op zoek

Wij zijn per direct op zoek naar een sterke toevoeging aan ons Acceptatie team, die zich herkent in dit profiel:

 • Je hebt (minimaal) een afgeronde MBO 4 opleiding, opleidingsrichitng economisch is een pre
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent in het bezit van WFT Basis en Consumptief Krediet (inclusief bijbehorende PE-
  certificaten) of bent bereid deze op korte termijn te behalen
 • Je hebt affiniteit met de automotive branche
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (inclusief de taalgebruik van het vakgebied)

 

Ook bezit je de volgende vaardigheden:

 • Je kunt cijfers lezen: Jaarrekeningen, loonstroken etc kunnen lezen
 • Je kunt goed mondeling en schriftelijk kredietbesluiten verwoorden
 • Je hebt een pragmatische manier van werken en denkt oplossingsgericht
 • Je werkt zelfstandig en toont initiatief

Wat wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende en flexibele werkomgeving met mogelijkheden om jezelf professioneel verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een sterke en sociale groep van professionals. Je verdient natuurlijk een marktconform salaris, een 13 e maand en krijg je onder andere leuke kortingen op je zorgverzekering en fitness abonnement. Verder is het bij ons mogelijk om hybride te werken. Wij faciliteren dan ook middelen om ook goed vanuit huis te kunnen werken.

Over CA Auto Finance
CA Auto Finance Nederland is een toonaangevend financieringsbedrijf dat wordt erkend als een van de meest concurrerende en innovatieve dienstverleners in de automotive branche. Wij bevinden ons in diverse sectoren, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen. Maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit.

Denk jij dat je dit alles in huis hebt, pak je kans en solliciteer!
Door een mail te sturen met jouw CV en motivatie naar hr.nl@ca-autobank.com. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Puck Hartgring (HR Adviseur) via 06-34387048.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.